top of page

Organizační fáze se nekoná...


Už je to tak, odpočinková menstruační fáze je u konce a nastoupila akční panenka... Kromě toho, že chce zvládnout zázraky na počkání a nemožné do 3 dnů, se rozhodla, že je potřeba přestavět nábytek a lépe to zorganizovat.

Což o to, je to potřeba a je fakt, že čarodějka se stařenou zanechaly byt celkem vím st dezolátním stavu (byly zkrátka moc unavené)... A tak veškerá akce padla na mou panenskou fázi. Panenka si to náležitě užívá, no okolí už méně, protože je to tu jak těsně po přestěhování. Zakopává se o vše a mezi tím vším se batolí, leze a zkouší chodit bez opory moje skoro roční dcera... Je tu zmatek a do toho se snažím zorganizovat si pracovní činnosti, kterých mám víc než dost a přestože bych zrovna teď měla být v organizaci dobrá, nějak se v tom ztrácím. Asi toho chci po sobě opravdu moc (a nejsem sama, mí rodiče mé vnitřní perfektcionistce hezky přizvukují)... Co s tím? Je na čase se zastavit. Ano, panenko, přesně tak. Žádné poletování od A k P, pak k M a zpátky k A. Takhle by to nešlo. Pěkně se to rozvrhne a rozhodně se do denního plánu zahrne i odpočinek a čas na hraní. Nemusím být přece dokonale zorganizovaná, stačí když využiju potenciál expresivní fáze k tomu, abych postupně zvládla vše, co potřebuju... Přestavět nábytek, rozvrhnout práci a zjednodušit systém. Být dokonalá je nuda, ale dělat věci tak, aby mě bavily a byly efektivní, to už stojí za úvahu :)


Jak jste na tom se svými fázemi? Rozumíte jim nebo tápete? Chtěly byste lépe rozumět energiím a schopnostem, které se v průběhu cyklu mění? Lehká pomoc spolu se svou dcerou můžete projít cyklem cyklických seminářů New Woman.

Nejnovější:
Články:
Archív:
Hledat pomocí tagů:
No tags yet.
Sledujte nás:
  • Facebook Basic Square
bottom of page